SHUN*SHOKU LOUNGE BY GURUNAVI | Kengo Kuma & Associates

SHUN*SHOKU LOUNGE BY GURUNAVI | Kengo Kuma & Associates

view from the adjacent square

SHUN*SHOKU LOUNGE are actually two separate units that serve as public relations space and as an information booths

‘SHUN*SHOKU LOUNGE BY GURUNAVI’ is made from piled up pieces of wooden panels that create its interior like topography.

this project was designed for Japanese restaurant guide GURUNAVI

this interesting space is created from piled up pieces of wooden panels

Various kinds of food-related items are laid out on this wooden ground.

We expected that the chemistry would be just right for eating and the wooden stratum.

every surface except ceiling is made from layered wooden panels

Layered configuration has also been designed for V&A at Dundee. This lounge is in a way like a nesting inside V&A.

useful links: SHUN*SHOKU LOUNGE / GURUNAVI

model 01

model 02

architects: Kengo Kuma & Associates
location: Osaka, Osaka Prefecture, Japan
function: information booth, public relations space
total floor area: 82.62 m²
completion period: April 2013
photographs: Kengo Kuma & Associates

[ source ]

 

My location
Get Directions

 

more from Kengo Kuma & Associates →

more Japanese interiors →