rojyu mochida | mattch

rojyu mochida | mattch

01 02

This apartment building project is based on a concept of “the quality of life just a little bit… always.”

03

The outer wall gradually thinned the color of the tile every three levels from the low-rise building floor to the high-rise floor, and there was luster, and I put it together in the shape of a border without the luster, and the handrail wall emphasized a stability line by a tile of the white.

05 06

Entrance holds on to the concept of “atmosphere of luxury inn, decorated in modern Japanese”. Tsuboniwa floor is reminiscent of a warm round column, clay walls, a stepping stone, bright green of the sum. Night light shade of soft indirect lighting that is embedded in the back round column is welcoming the inhabitants.

07

08

courtyard

architects: mattch
location: Mochida, Matsuyama, Ehime Prefecture, Japan
function: high‐rise apartment building
project team: Ryuji Takenaka + Takenori Saga
total floor area: 4207.17 m²
completion period: 2012
photographs: construction company _ courtesy of mattch

 

My location
Get Directions

 

more from mattch →

more Japanese housing →